Large

Met de EazyOffice large kun je alle kanten op! Dit tuinkantoor kan met de juiste inrichting ook multifunctioneel worden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een slaapbank. Met een buitenmaat van 3,50 x 3,25 meter creëer je veel extra ruimte, zonder een groot deel van je tuin in te leveren!

Snel leverbaar
9,3 m² binnenruimte
Door klanten beoordeeld met een 9,8/10
€ 22.000 incl. BTW
Brochure downloaden

De scherpste prijs
Vanaf €22.000 euro incl. BTW

Bewezen bouwkwaliteit
Een concept van OPUS - home office pods

90 dagen proefwerken
Niet tevreden, geld terug garantie

Geen vergunning nodig
voor de meeste locaties

Specificaties

Buitenmaat

Breedte: 3,50 meter

Diepte: 3,25 meter

Hoogte: 2,85 meter

 

Binnenmaat

Breedte: 3,15 meter

Diepte: 2,95 meter

Hoogte: 2,35 meter

Groepsfoto team EazyOffice

Over ons

Gedurende de Covid pandemie zijn we als OPUS – home office pods begonnen met het bouwen van tuinkantoren. Binnen 2 jaar stonden er 100 pods in het land en we bouwen elke pod op maat, geen pod is hetzelfde. Omdat maatwerk een prijs heeft en materiaal-prijzen doorstijgen zagen wij dat voor een groot deel van onze doelgroep een OPUS pod steeds minder betaalbaar werd.

Met EazyOffice bieden wij qua afmetingen géén maatwerkmogelijkheden, maar juist een kwalitatief en simpel aanbod tegen een superscherpe prijs. Hierdoor kunnen meer mensen extra werkruimte toevoegen aan hun woning om in alle rust thuis te werken. Als kers op de taart krijg je bij ons de kans om 90 dagen proef te werken. Wij gaan voor 100% tevredenheid en bevalt de EazyOffice niet zoals je verwacht had of ben je niet tevreden met onze service, dan halen we hem gewoon weer op.

Spreekt ons verhaal je aan? We komen graag met je in contact.

Veelgestelde vragen

Wij gaan voor 100% tevredenheid! Bevalt de EazyOffice niet zoals je verwacht had of ben je niet tevreden met onze service, dan bieden wij de kans om binnen 90 dagen jouw pod te retourneren. Wij komen de pod dan weer uit je tuin halen en je krijgt het volledige aankoopbedrag van de Eazy Office (inclusief bijbehorende opties) terug op je rekening. Kosten voor het transport (heen én terug) en fundering vergoeden we niet.
Wij leveren onze Eazy Offices turn-key: stroom, internet, een vloer en een 'urban' wandafwerking. Het zit er allemaal al in, plug and work! Wel zo Eazy, niet?
Nee. We bouwen onze EazyOffices zo efficient mogelijk en bieden geen maatwerk. What you see is what you get. Hierdoor kunnen wij de scherpe prijzen bieden zoals je deze nu op onze website ziet, dit voel je natuurlijk direct in je portemonnee. Wil je toch graag een andere maat dan raden we je aan even aan te kloppen bij onze collega's van OPUS - home office pods
Zeker weten! Wij regelen de EazyOffice, de schroeffundering én het transport van de EazyOffice naar je tuin. We geven jou een stappenplan om de voorbereidingen in de tuin te doen, denk hierbij o.a. aan het verwijderen van planten en/of bestrating en het aanleggen van stroom. Eazy toch?
Wij plaatsen al onze EazyOffices op schroeffundering. Vlak voor levering komen wij deze bij je plaatsen. Heb jij een bestaande fundering in je tuin waar je de EazyOffice op wilt plaatsen? Dat kan uiteraard ook.

Vind alles over de EazyOffice in onze brochure